Expertkyl AB

Expertkyl är experter på allt inom kyl- och värmeutrustning om det så gäller komfortkyla, värmepumpar eller butikskyla.

Vi arbetar med projektering, installation, energibesparing, LCC-kalkyler, komfortkylanläggningar, processkyla, livsmedels- samt all kommersiell kyla, dygnet-runt-övervakning med jour dygnet runt.

Genom Hansson & Jacobsson gör vi också kompletta storköksinstallationer. Bredden i vår verksamhet gör att vi kan erbjuda ekonomiskt fördelaktiga helhetslösningar som ger effektiv kyla för alla behov. Det är oss på Expertkyl du ska vända dig till när du vill ha ett bättre inomhusklimat och samtidigt vill spara pengar.

För oss är alltid kunden i centrum och vi vill vara den entreprenör som ni helst vill anlita. Ta en titt på vad vi kan göra och tveka inte att ta kontakt med oss. För dig som vill ha en säker drift samt extra snabb service kan teckna ett serviceavtal med oss, kontakta oss för att få ett kostnadsförslag.

Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar med energioptimering i fokus och vi utför såväl stora som små kyl- och värme entreprenader i hela Västra Götaland samt sköter löpande service för våra kunders anläggningar.

Expertkyl är sedan 2014 en del av Instalco. Instalco bildades i början av 2014 och består idag av ett 30-tal bolag inom El, VS, Ventilation, Kyla och Industrirör. Idag är Instalco, genom sina bolag i gruppen, representerade i Sverige, Norge och Finland. Instalcos vision är att bli den ledande aktören i branschen sett till hög teknisk kompetens, effektiva leveranser i rätt tid och förmåga att utföra totallösningar. Ledorden för Instalco är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer. Instalco lägger stor vikt vid att alla medarbetare inom gruppen har sunda och gemensamma värderingar. Läs gärna mer om Instalco på instalco.se

Experter på kylutrustning och värmeutrustning