Teknisk chef

Expertkyl fortsätter att växa och vi söker nu en engagerad, driven och social Teknisk chef till Göteborg.

Beskrivning av tjänsten
I rollen som Teknisk chef bär du huvudansvaret för att bygga upp strukturen för bolagets projektledning och säljverksamhet. Vidare ansvarar du för den tekniska kompetensen gentemot både kund och personal. Du är delaktig i projekten och driver hela processen från ax till limpa. Du har det formella personalansvaret för montageteam om ca 10 medarbetade. Detta är en roll där du får fria händer att driva affärer mot uppsatta mål. Du får vara med i uppbyggnadsfasen och har chans att påverka verksamhetens fortsatta utveckling.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att ta in/driva igenom affärer samt med erfarenhet av att, i en ledande roll, ha arbetat i projekt (installation/bygg). Du har god förhandlingsvana och ett väl etablerat nätverk i Göteborg med omnejd. Branscherfarenhet inom kyla är ett krav för tjänsten. Du är en engagerad ledare med pondus som tycker om att vara synlig ute i verksamheten.
Ansökan
Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Cecilia Sax, tel: +46 768 – 61 88 00 eller Mikaela Hutzelmann, tel: +46 768 - 63 07 93 vid frågor gällande tjänsten. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag (2017-10-27).
Välkommen med din ansökan!

Expertkyl är sedan 2014 en del av Instalco. Instalco bildades i början av 2014 och består idag av ett 30-tal bolag inom El, VS, Ventilation, Kyla och Industrirör. Idag är Instalco, genom sina bolag i gruppen, representerade i Sverige, Norge och Finland.
Expertkyl tillhandahåller kylprojektering, installation och service till kunder inom Göteborgsregionen. Expertkyl har även en avdelning som jobbar med helhetslösningar för restauranger och storkök. Är du redo för nästa utmaning och bli en del av ett kompetent och framgångsrikt team med stora möjligheter till vidareutveckling?