Elektriker - Styr/Regler

Om jobbet

Expertkyl fortsätter att växa och nu söker vi en engagerad, driven och social elektriker med erfarenhet från styr/regler och gärna kylinstallationer till vårt team. Är du redo för nästa utmaning och bli en del av ett kompetent och framgångsrikt team med stora möjligheter till vidareutveckling? Ansök till tjänsten som kyltekniker på Expertkyl idag!

Arbetsuppgifter

Tjänsten som elektriker innefattar att planera och utföra elinstallationer åt Expertkyls kunder och vi arbetar med allt från fastighetsbolag, matkedjor, butikskedjor till industri. Arbetsområden är inom elinstallation och styr & regler. Arbetsuppgifterna innebär självständigt arbete, planering ihop med teamet samt frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Vi ser att du gärna har minst 4-6 års erfarenhet från större elinstallationer, gärna med innehåll av styr- och regler. Du är social och har god förmåga att hantera kunder och kundrelationer.

Kontaktuppgifter

För mer information om tjänsten kontakta Ulf Fredborg, ulf.fredborg@expertkyl.se, 0735-333997. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vi kommer att göra intervjuer löpande.

Om företaget

Expertkyl AB har funnits på marknaden sedan starten 1987 och har sedan starten vuxit till ett av Västsveriges större kyl och serviceföretag, med en omsättning idag på 150 Mkr.

Expertkyl är experter på allt inom kyl- och värmeutrustning om det så gäller komfortkyla, värmepumpar eller butikskyla och för oss är alltid kunden i centrum.

Vi erbjuder våra kunder kompletta lösningar med energioptimering i fokus och vi utför såväl stora som små kyl- och värme entreprenader i hela Västra Götaland samt sköter löpande service för våra kunders anläggningar.

Expertkyl är också en del av Instalco koncernen där ledorden är samverkan, moget ledarskap och effektiva processer.

Instalco lägger också stor vikt vid att alla inom gruppen har sunda och gemensamma värderingar. Vårt säkerhetsarbete är oerhört viktigt och skall präglas av omsorg om individen, riskanalyser på kritiska moment i byggprocessen och väl planerat arbete.